HUWELIJK

FAQ - VRAGEN

WAT KAN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Wanneer jullie ervoor gekozen hebben om met mij in zee te gaan, kan je er van op aan dat ik er alles zal aan doen om jullie dag zo goed en zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Om dat tot een goed einde te brengen spreek ik enkele weken voor de trouw met jullie persoonlijk af. Jullie weten dan ongeveer hoe jullie dag eruit zal gaan zien en wat je van mij verwacht. Tijdens dat gesprek geven jullie aan hoe de dag eruit zal gaan zien, wat jullie daarbij van mij verwachten, wie zeker op de foto moet en wie misschien beter niet. Zijn er familievetes waar ik best rekening mee houd of hebben jullie speciale wensen naar locatie’s? Het wordt allemaal overlopen zodat er op de dag zelf geen problemen of onverwachte zaken naar boven komen ;).
Zo kan ook ik me ideaal voorbereiden!

Ik heb zelf al heel wat huwelijken meegemaakt en kan jullie dus op jullie huwelijk ook nog wat tips of tricks geven.

IS ER EEN VOORAFGAAND GESPREK?

Natuurlijk! Ik wil jullie op voorhand leren kennen. Zo krijg ik het beste beeld van jullie eisen en wensen! 

WIE KIEST DE LOCATIE?

Ik heb het liefst dat jullie een locatie kiezen voor jullie huwelijksfotoshoot. Jullie kennen elkaar het best en hebben waarschijnlijk wel speciale herinneringen aan bepaalde plaatsen.
Voor mij wordt het dan de uitdaging om jullie zo mooi mogelijk op beeld te zetten. 
Door steeds op nieuwe locaties te fotograferen verval ik ook niet in routine en blijf ik ook mezelf tot het uiterste pushen 😉

WANNEER VINDT DE FOTOSHOOT BEST PLAATS?

Aangezien ik het allerliefste met natuurlijk licht werk, fotografeer ik het liefst 1 à 2 uur voor de zonsondergang. Na zonsopgang mag ook, maar ik vermoed dat daar weinig kandidaten voor gaan zijn 😉

Ik weet echter uit ervaring dat een volledige fotoshoot rond zonsondergang meestal moeilijk in te plannen is.
We doen dat gewoon wanneer het voor jullie past. Is dat knal op de middag dan ben ik er zeker van dat jullie ook dan gaan schitteren tijdens de shoot!

TEL JE MEE ALS GAST OP HET AVONDFEEST?

Graag! Wanneer ik meegeteld wordt op het avondfeest kan ik mijn innerlijke mens sterken en kan ik tegelijk ook de zaal in het oog houden. Dat is makkelijker zo dan dat ik alleen in een achterkamertje moet eten.

HOE KAN IK JE BOEKEN?

Vul gewoon het contactformulier in op de CONTACT-pagina. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

HOE KRIJG IK DE FOTO'S?

Na het huwelijk kom ik thuis met een heel pak foto’s.
Die worden door mij één voor één bekeken en elk apart bewerkt. Zo krijgt elke foto de optimale behandeling die hij verdient. Bezie het als een digitale donkere kamer.

Binnen de drie weken krijgen jullie de foto’s zowel in hoge resolutie als in een webversie. De foto’s komen ook op een aparte pagina op mijn site (alleen voor jullie). Zo kunnen jullie de foto’s ook makkelijk eens aan familie of vrienden laten zien.

Bij de meeste pakketten zit een mooie USB stick met al jullie foto’s op. Ik kan ze natuurlijk ook gewoon via ZIP-bestand doorsturen als jullie dat wensen.

TOT WELKE REGIO NEEM JIJ FOTO'S?

In het binnenland heb ik geen grenzen. Ik kom waar jij wenst te trouwen en dat meestal zonder meerkost! 
Zelfs indien je in het buitenland trouwt ben ik bereid naar daar te komen. Dit zal waarschijnlijk wél met een meerkost zijn, maar laat je dat vooral niet tegen te houden! 😉

HOEVEEL MOET DAT KOSTEN?

De prijzen lopen erg uiteen. Allemaal afhankelijk van jullie wensen. Om jullie reeds een idee te geven heb ik op volgende pagina reeds enkele “pakketten” samengesteld. Daaruit kan je het beste voor jou kiezen.
Of stel gewoon zelf iets samen!
Mail of bel me met jullie wensen en meer dan waarschijnlijk komen we er samen wel uit! 

VOORSCHOT?

Om jullie huwelijk vast te leggen vraag ik een klein voorschot. Dit om alles zeker vrij te houden. Jullie kunnen het zien als een zekere bevestiging!